LA Jolla House

A mountainous Californian setting specifically chosen by the Brown Studio Inc. for their latest conceptual house design makes the perfect setting for the La Jolla House. The structure is inspired by Scandinavian farmhouses of centuries gone by, with a single-storey layout embellished by simple forms, clean lines and a contrastingly modern use of materials. It’s an iconically simple structure situated in a neighbourhood where complex and post-modern designs are taking precedent, making for a refreshing new outlook on the ‘Cali-living’ ideology. Open plan social areas are divided seamlessly by sliding glass doors linking the inner oasis to an outdoor deck area with a heated infinity pool. A second living space is also featured on the decking, with sofas, armchairs, warm lighting and a relaxed atmosphere creating a perfect environment to host guests and chill overlooking the stunning bay in the distance.

Learn More

LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House LA Jolla House